Oslo Dyrebutikk

Oslo Dyrebutikk er en frittstående dyrebutikk. Hos oss møter du blide og kunnskapsrike ansatte med stor ekspertise, og med en brennende interesse for sitt felt. I vårt lokale på 900 kvadratmeter finner du absolutt alt du trenger til hund, katt, smådyr, fugl, fisk og reptil.

I butikken arbeider vi avdelingsvis slik at du som kunde skal føle en ekstra trygghet. Når du kommer til oss vil du alltid møte faginteresserte mennesker som virkelig er engasjert i sin hobby og sin livsstil. Vi deltar på interne og eksterne kurs så ofte vi kan slik at vi utvikler oss og blir mer kunnskapsrike. Verden og forskning er i stadig utvikling, og det ønsker vi også å være! Man blir vel aldri utlært?

Vi har levende dyr i butikken vår, og vi er veldig opptatt av at dyrene våre skal ha det bra – alltid! Vi skal derfor selvfølgelig inneha den nødvendige kunnskapen om dyrene vi selger, og være flinke til å videreformidle dette til våre kunder. Samtidig understreker vi at valget å skaffe seg et kjæledyr skal være en godt gjennomtenkt avgjørelse sånn at alt ligger til rette for et bra liv for både dyr og eier. Det å eie et dyr er en livslang forpliktelse, og er derfor ikke en beslutning man skal ta lett på.

baptist-standaert-346832-unsplash

ÅPNINGSTIDER

Hverdager 09 – 21

Lørdag 09 – 18

KONTAKTINFO

Telefon: 47 63 77 00

Facebook: OsloDyrebutikk

Instagram: oslodyrebutikk

Nettside: www.oslodyrebutikk.no

HER FINNER DU OSLO DYREBUTIKK